مواد لازم:

کره ۲۲۵ گرم
شکر سفید ۲۰۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد درشت
آرد ۴۲۰ گرم
نمک یک‌دوم قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین یک و یک‌دوم قاشق چایخوری
هویج رنده کرده ۲۴۰ گرم
گردوی خرد‌کرده ۱۲۵ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر

کره ۱۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۱۶۰ گرم
پودر شکر الک کرده ۱۲۰ گرم
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

نحوه پخت:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
کره، شکر سفید و شکر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکنواخت شود.

بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
آن‌گاه مخلوط الک کرده آرد، نمک، بیکینگ‌پودر و دارچین را افزوده و مخلوط سازید.

سپس هویج و گردو را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا هر بار قدری از این مخلوط را با قاشق مخصوص بستنی (اسکوپ بستنی) بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی بگذارید و کوکی کیک هویج را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر ببپزید.

کوکی‌کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و هر دو عدد را با کرم پنیر به هم بچسبانید.

روش تهیه کرم پنیر

کره را با همزن برقی بزنید تا نرم شود.
آن‌گاه پنیر خامه‌ای را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم افزوده و مخلوط سازید.

حالا وانیل را نیز درون کرم بریزید.

 

 

منبع:زندگی آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *