چی لازم دارم:
تخم‌مرغ ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد یک‌سوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
گشنیز و ترخون ۵۰۰ گرم
مواد لازم میانی
پنیر خامه‌ای ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه یک‌دوم پیمانه
ژامبون خرد کرده ۲ ورق
قارچ ریز خرد کرده ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده یک‌دوم پیمانه
مواد لازم جهت سس
زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
کره آبکرده ۳۰ گرم
پوست لیمو (رنده کرده) ۱ قاشق چایخوری
زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری
خامه یک‌دوم پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
زرده و سفیده را از هم جدا سازید.
آن‌گاه زرده را قدری با همزن برقی بزنید.
سپس شیر، آرد، نمک و فلفل را افزوده مخلوط کنید.
حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا سفید شود.
اینک سبزی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید و سپس به آرامی سفیده را بیفزائید و با مواد ترکیب نمائید.
حالا سینی مناسبی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه را رویش بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
اکنون سینی را از فر بیرون آورید، سینی بزرگتری را روی آن برگردانید و اجازه دهید خنک شود.
سپس کاغذ را جدا سازید و لای هوله‌ای مناسب آن را رول کنید.
اینک مواد میانی در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس رولت را باز کنید و رویش را با مواد میانی بپوشانید و دوباره رول نمائید، حالا رولت آماده را در کاغذ آلومینیوم بپیچید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید.
برای تهیه سس زرده تخم‌مرغ را بزنید تا رنگش روشن شود.
سپس کم کم کره را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.
آن‌گاه پوست لیمو، زعفران، خامه و آبلیمو را اضافه کنید، سس را مخلوط نمائید.
اکنون سس را در ظرف مناسبی بریزید و رولت برش زده را رویش قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *