چی لازم دارم:

سینه مرغ بدون استخوان:۱۵۰ گرم
فیله گوساله یا گوسفند: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای سبز: ۱ عدد کوچک
پیاز:۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه:۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع:۲ قاشق
سس سویا:۲ قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده:۱ قالب ۲۵ گرمی
نمک و فلفل سیاه:به مقدار کافی

چطور بپزم:

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه سس سویا، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و روغن زیتون با گوشت قرمز مخلوط کنید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

گوشت سینه مرغ را هم با زعفران مخلوط کنید و به آن آب پیاز، ۲ قاشق روغن مایع ریتون، و نمک و فلفل اضافه کنید و مثل گوشت در یخچال به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگذاریم تا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه‌ای را خلال کنید و ۴، ۵ ساعت قبل از سیخ کشیدن مرغ و گوشت آن‌ها را داخل مواد شان بریزید.

در نیم ساعت آخر هم آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هنگام سیخ زدن گوشت‌ها مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید.

در سیخ هم یک در میان یک عدد فیله گوشت، یک عدد فیله مرغ قرار دهید و بر روی آتش و یا در تابه کباب‌ها را آماده کنید. (حتما تابه را با کره چرب کنید)

 

منبع:نمناک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *